Kleine beurt in Bergen op Zoom

Bij Vakgarage Will Schraven Bv wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Will Schraven Bv niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Will Schraven Bv voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Bergen op Zoom altijd langs Vakgarage Will Schraven Bv om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Bergen op Zoom? Kom dan langs Antwerpsestraatweg 262 in Bergen op Zoom (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragewillschraven.nl of bel naar 0164-235130.

Contactgegevens

Vakgarage Will Schraven Bv
Antwerpsestraatweg 262
4624 JK Bergen op Zoom

tel.: 0164-235130
mail: info@vakgaragewillschraven.nl