Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Will Schraven Bv in Bergen op Zoom

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Will Schraven Bv beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Will Schraven Bv zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Will Schraven Bv winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Will Schraven Bv gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Bergen op Zoom (Noord-Brabant), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Will Schraven Bv biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Bergen op Zoom bent u bij Vakgarage Will Schraven Bv altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Will Schraven Bv
Antwerpsestraatweg 262
4624 JK Bergen op Zoom

tel.: 0164-235130
mail: info@vakgaragewillschraven.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg